Αγία Βαρβάρα 2017 : Λαμπερά τα ‘’Αστέρια’’ της προαγωνιστικής για ακόμα μια φορά!

Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμα μια φορά η αποστολή της προαγωνιστικής ομάδας των Αστεριών στους κολυμβητικούς αγώνες «Αγία Βαρβάρα» 2017 που διοργάνωσε το σωματείο Κ.Ο.Δ.. Τα άψογα αποτελέσματα που έφεραν οι μικροί αθλητές της ομάδας σε συνδυασμό με την όλο και περισσότερο βελτιωμένη αθλητική τους συμπεριφορά, άφησαν τόσο τους προπονητές όσο και τους ίδιους τους κολυμβητές ικανοποιημένους και περήφανους. Ωστόσο σημαντικότερο από όλα είναι το γεγονός ότι οι μικροί μας αθλητές φάνηκαν να διασκέδασαν την επίσκεψη τους στην Δράμα και την εκδρομή τους στην Ονειρούπολη και πάρα την αγωνιστική ατμόσφαιρα πέρασαν μια όμορφη ημέρα με τους φίλους τους.

Ο στόχος της ομάδας, δηλαδή η μύηση των παιδιών στην αγωνιστική νοοτροπία σε συνδυασμό με την διασκέδαση και το παιχνίδι, φαίνεται να επιτυγχάνεται ολοένα και σε μεγαλύτερο βαθμό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μικρά ‘’Αστέρια’’.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας (Κ.Ο.Δ.) και την Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την άψογη φιλοξενία τους.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά άρθρα